Фото
Векторы
Видеосюжеты
АУДИО
Центр помощи

Фото со стока - Close up view of beautiful woman lips with red matt lipstick. Open mouth with white teeth. Cosmetology, drugstore or fashion makeup concept. Beauty studio shot. Passionate kiss

Close up view of beautiful woman lips with red matt lipstick. Open mouth with white teeth. Cosmetology, drugstore or fashion makeup concept. Beauty studio shot. Passionate kiss
ID изображения : 94965589
Тип носителя : Фото со стока
Авторское право : morganka
5472 x 3648 px | 18.24 " x 12.16 " | 300dpi | JPG
Ключевые слова стокового изображения